Tüm Turlar Dâhil Ekspres Ve Klasik İtalya...

Tüm Turlar Dâhil Ekspres Ve Klasik İtalya Turu
41
499TRL
İYİ SEÇİM!
  • Tüm Turlar Dâhil Ekspres Ve Klasik İtalya Turu  :
  • Tüm Turlar Dâhil Ekspres Ve Klasik İtalya Turu  :
  • Tüm Turlar Dâhil Ekspres Ve Klasik İtalya Turu  :

*Fiyatlarımız, Kademeli Fiyat Sistemi olup, uçak bileti mantığında; koltuklar doldukça fiyatlar yükselmektedir. İlk gelen ve erken alan misafirlerimiz “EN UYGUN” fiyatlarla birçok dünya rotasını trendtatil.com güvencesi ve kaliteli hizmet seviyesi ile keşif edebilir.

TUR PROGRAMI

Yazdır

1.

Gün
İSTANBUL – BOLOGNA – VENEDİK

İstanbul Yeni Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde Trendtatil görevlisi ile buluşma sonrası Türk Hava Yolları kontuarından gerçekleştireceğiniz bagaj ve bilet işlemlerinizin ardından, Tür Hava Yolları tarifeli seferi ile Bologna’ya hareket. Varışımız ile beraber Venedik’e hareket. (Bologna gezisi son gün yapılacaktır.) Tronchetto meydanına varışın ardından kısa vapur yolculuğu ile San Marco Meydanı’na varış ve panoramik şehir turu. Şehir turumuzda ünlü San Marco Meydanı ve Kilisesi, mahkumların ceza evine girmeden önce son bir kez Venedik’e baktığı Son Nefes Köprüsü, Büyük Kanal ve üzerinde bulunan Rialto Köprüsü, Dükler Sarayı, Çan ve Saat Kulesi ve Giorgio Maggiore Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuzun ardından Venedik`in sembolü olan Gondol turu. Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelde.


2.

Gün
VENEDİK - FLORANSA 2 gün programını görmek için tıklayınız

Otelde alacağımız kahvaltı sonrası Floransa’ya hareket.

Varışımızı takiben gerçekleştirilecek panoramik şehir turumuzda Floransa’yı ikiye ayıran Arno Nehri, kuyumcularıyla ünlü Ponte Vecchio köprüsü, Medici Aile’sinin Floransa’ya hüküm sürdüğü Palazzo Vecchio, Rönesans’ın baş yapıtlarından olan Herkül ve Davut heykellerine ev sahipliği yapan Piazza Della Signoria, İtalya’nın en yüksek 3. kubbesine sahip olan Santa Maria del Fiore Duomo’su ve kapısıyla ünlü Vaftizhane görülecek yerler arasındadır. Turumuzu tüm şehri ve Arno Nehri'ni izleyebileceğimiz Michelangelo Tepesi’nde vereceğimiz fotoğraf molası ile noktaladıktan sonra otelimize transfer


3.

Gün
FLORANSA - SAN GİMİGNANO - SİENA – ROMA 3 gün programını görmek için tıklayınız

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından gerçekleştirilecek olan Siena & San Gimignano turu için Siena’ya hareket ediyoruz. Siena’da gerçekleştireceğimiz şehir turumuzda UNESCO dünya kültür mirası olan bu kent sizi adeta zamanda yüzyıllar öncesine götürecek. San Domenico kilisesi, Duomo Katedrali, Palio yarışlarının yapıldığı Piazza del Campo, şimdilerde Belediye Binası olarak kullanılan ünlü Palazzo del Popolo ve geçmişin tüm izlerini halen yansıtan dar sokaklar görülecek yerler arasındadır. Sonrasında Ortaçağ’ın büyüsünü şehri çevreleyen surlar ve kuleler ile yansıtan ve bu yüzden Ortaçağ’ın Manhattan’ı adını alan San Gimignano’yu geziyoruz. Buradaki gezimizi tamamladıktan sonra Roma yolculuğumuz başlıyor Varışımızı takiben gerçekleştirilecek panoramik şehir turumuzda Hristiyanlığın merkezi olarak kabul edilen Cem Sultan’ın hapsedildiği Castel Sant’Angelo, Mussoli’nin halka seslenmiş olduğu Venedik Meydanı ve II. Vittorio Emmauele anıtı, Tatlı Hayat filmiyle ünlenen Aşıklar Çeşmesi, 135 basamaktan oluşan İspanyol merdivenleri ve batık gemi çeşmesini bulunduran İspanyol merdivenleri görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde otelimize hareket ediyoruz. Dinlenme için serbest zaman. 

4.

Gün
ROMA – NAPOLİ & POMPEİ - ROMA 4 gün programını görmek için tıklayınız

Otelde alacağımız kahvaltı sonrasında misafirlerimiz ile gerçekleştirilecek olan Napoli & Pompeii turumuz için hareket. İlk durağı olan ve dünyanın en ünlü arkeolojik alanlarından biri olan Pompei, M.S. 79’da patlayan ve şehri yok eden Vezüv Yanardağ’ının eteklerinde uzanır. Arkeologların 1748 yılında uzun süren kazıları sonucu, şehir tüm canlılığıyla ortaya çıkarılmış. Görülecek yerler arasında Bazilika, Forum, Fauna Evi, restoranlar, hamamlar, ekmek fırınları yer alıyor. Bu gezimiz sonrasında Napoli şehir merkezine doğru gezimize devam ediyoruz. Buradaki turumuzda; XVI. Yy.’da yapılmış Kraliyet Sarayı, dünyanın en önemli gösterilerine Roma’daki Pantheon’dan esinlenerek yapılan San Francesco Di Paolo Kilisesi, Plebiscito Meydanı, Angev’in Kalesi ve Napoli Limanı görülecek yerler arasındadır. Konaklama otelimizde.

5.

Gün
ROMA – BOLOGNA - İSTANBUL 5 gün programını görmek için tıklayınız

Otelde alacağımız kahvaltı sonrasında rehberinizin belirteceği saate havalimanına transferimizi gerçekleştiriyoruz. Bagaj, bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile İstanbul’a uçuşumuz gerçekleşiyor. Bir başka Trendtatil organizasyonunda görüşmek üzere. 

AKTİVİTE DETAYLARI
AKTİVİTE KODU:
#5643
LOKASYON:
İtalya
ULAŞIM
Uçak   
İPTAL POLİTİKASI:
İptal ve iade şartları

TARİH VE FİYATLAR

Tek Kişi | Çift Kişilik Odada Kişi Başı |

TAKSİT SEÇENEKLERİ

Tüm Kartlar:
TaksitAylıkToplam
2 259,48 EUR 518,96 EUR
3 176,31 EUR 528,94 EUR
4 133,48 EUR 533,93 EUR
6 89,82 EUR 538,92 EUR
9 60,99 EUR 548,90 EUR
1 kişi / grup için örnek taksit tablosudur

499

Başlangıç Fiyatı

5 Gün

İtalya
Agentis eTurizm Platformu tarafından sağlandı.

BİR SORUNUZ MU VAR?


tarafından sağlanmaktadır.
İncelemekte olduğunuz bilgiler çözüm ortağımız tarafından sağlanmaktadır. Hizmet içeriğindeki farklılık ve değişikliklerden şirketimiz sorumlu tutulamaz.