Uçaklı Doğu Anadolu Turu

Uçaklı Doğu Anadolu Turu
41
4,000TRL
  • Uçaklı Doğu Anadolu Turu :
  • Uçaklı Doğu Anadolu Turu :
  • Uçaklı Doğu Anadolu Turu :
  • Uçaklı Doğu Anadolu Turu :
  • Uçaklı Doğu Anadolu Turu :
  • Uçaklı Doğu Anadolu Turu :
  • Uçaklı Doğu Anadolu Turu :
  • Uçaklı Doğu Anadolu Turu :
  • Uçaklı Doğu Anadolu Turu :
  • Uçaklı Doğu Anadolu Turu :
  • Uçaklı Doğu Anadolu Turu :
  • Uçaklı Doğu Anadolu Turu :
  • Uçaklı Doğu Anadolu Turu :
  • Uçaklı Doğu Anadolu Turu :
  • Uçaklı Doğu Anadolu Turu :
  • Uçaklı Doğu Anadolu Turu :
  • Uçaklı Doğu Anadolu Turu :
  • Uçaklı Doğu Anadolu Turu :
  • Uçaklı Doğu Anadolu Turu :
  • Uçaklı Doğu Anadolu Turu :
  • Uçaklı Doğu Anadolu Turu :
  • Uçaklı Doğu Anadolu Turu :
  • Doğubeyazıt – İshak Paşa Sarayı – Tendürek Dağı – Muradiye Şelalesi
  • Nemrut Kalderesi – Ahlat Mezarları – Emir Bayındır Kümbeti – Bitlis İhsasiye Kilisesi - Tatvan
  • Çavuştepe – Tekne ile Akdamar Adası – Van Müzesi – Van Kalesi – Van Kedi Evi

Doğu Anadolu Turu 2 Gece Konaklama

2 Gece Otel Konakalamalı 3 Gündüz

Ağrı – Doğubeyazıt – İshak Paşa Sarayı – Tendürek Dağı – Muradiye Şelalesi – Nemrut Kalderası – Ahlat Mezarları – Emir Bayındır Kümbeti – Bitlis İhsasiye Kilisesi – Tatvan – Çavuştepe – Tekne ile Akdamar Adası – Van Müzesi – Van Kalesi – Van Kedi Evi

Tur Ücreti:0.00 TL’den Başlayan Fiyatlar

Bu Turumuza % 50 ön ödeme ile kayıt yaptırabilirsiniz.

Bilgi ve Rezervasyon

0 312 285 7009

0 546 667 4783


TUR PROGRAMI

Yazdır

1.

Gün
Van

1.Gün :Doğubeyazıt – İshak Paşa Sarayı – Tendürek Dağı – Muradiye Şelalesi

Ankara (ESB) Anadolu Jet TK7094 Kalkış 09:35 - Ağrı (AJI) Varış 11:05


Doğu Anadolu turu için siz değerli misafirlerimizi Ağrı Havaalanından alıyoruz.Muhteşem Ağrı Dağı manzarası eşliğinde Doğubeyazıt’a varıyoruz.Öğle yemeğimizi Doğubeyazıt’ta aldıktan sonra inşası 99 yıl süren ve Mehmet Paşa tarafından 1784’te bitirilen İshak Paşa Sarayını tanıyoruz.Gezimizin sonrasında halk tarafından Nuhu’un Gemisi kalıntısı olarak inanılan ,gemi silüeti şeklinde doğal anıtı görüp fototğraf molası veriyoruz.Gezilerimiz sonrasında Tendürek Dağı’nıu aşarak Bend-i Mah Çayı üzerinde Muradiye Şelalesi’nin güzelliğini anılarımıza ekledikten sonra Van’a ulaşarak otelimize yerleşiyoruz.Akşam yemeğini otelimizde alıyoruz.



2.

Gün
Bitlis 2 gün programını görmek için tıklayınız

2.Gün : Nemrut Kalderesi – Ahlat Mezarları – Emir Bayındır Kümbeti – Bitlis İhsasiye Kilisesi - Tatvan

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında yaklaşık 2 saatlik Van Gölü manzaralı yolculuğumuz sonunda en yüksek zirvesini Artos Dağı'nın oluşturduğu, İhtiyar Şahap Dağları'nın kuzey eteklerinden, Bitlis'in Van Gölü kıyısında kurulu İlçesi Tatvan'a varıyoruz. İlk ziyaret noktamız Nemrut Kalderası Milli Parkı olacak. Türkiye’nin bu en büyük krater gölünün eşsiz manzarası ve el değmemiş doğal güzelliklerini fotoğraflama şansı bulacaksınız. Sıcak ve soğuk göllerin bir arada olması sizleri şaşırtabilir. Endemik türlerin olduğu zengin florası ve buhar bacası doğa tutkunlarına görsel bir şölen sunuyor.Buradan sonra Anadolu'daki Türk varlığının en eski yerleşik merkezlerinden Ahlat'a geçiyoruz. UNESCO Kültür Mirası Listesi'ne aday Ahlat'ta, Türk Sanatı açısından en önemli noktalardan birisi olan, Selçuklu Mezarlığını geziyoruz. Burada yüksekliği 4 metreyi aşabilen mezar taşları ve Emir Bayındır Kümbeti başta olmak üzere birçok önemli yapıyı görüyoruz. Sonra Tatvan'da öğle yemeğimizi alacağımız restoranımıza gidiyoruz. Öğle yemeğimizin ardından Bitlis’e gideceğiz.“Bitlis’te 5 Minare Beri Gel Oğlan” Türküsü ile tanıdığımız bu küçük ama tarihi şehrin Minareleri, İhlasiye Medresesi ve Etnografya müzesi gezileri ardından Tatvan üzerinden Van’da bulunan otelimize geri dönüyoruz.

Akşam yemeği otelde alınacaktır.


3.

Gün
Van 3 gün programını görmek için tıklayınız

3.Gün: Çavuştepe – Tekne ile Akdamar Adası – Van Müzesi – Van Kalesi – Van Kedi Evi

Van Anadolu Jet TK7165 Kalkış 17:15 - Ankara Varış 18:55


Sabah otelde alınacak kahvaltı sonrası ilk gezi durağımız Kral II. Sarduri tarafından başkent olarak kullanılmış olan ve son dönemdeki kazılarda ele geçen ilginç buluntularla Urartu Tarihine ışık tutmaya devam eden Çavuştepe’ye gidiyor ve bir Urartu başkenti kalıntılarını inceleme imkânı buluyoruz. Burada Urartu dilini bilen Dünyadaki 7 kişiden biri olan; yaşayan bir kültür mirası olarak kabul edilen Mehmet Kuşman eşliğinde gezeceğiz.Gezimizin ardından Gevaş’ta bulunan iskelemize gidiyor ve bizleri bekleyen teknemize binerek Akdamar adasına gidiyoruz. Yaklaşık 30 dakikalık bir tekne yolcuğunun sonunda Akdamar Adasına ulaşıyoruz. Akdamar'da UNESCO Dünya Kültür Mirası yolunda bir başyapıt olan Orta çağ Ermeni Mimarisi ve Sanatının en özel yapıtlarından olan “Surp Haç” kilisesini rehberimizin anlatımları eşliğinde tanıyoruz. I.Hacik Gagik Ardzruni tarafından 915-921 tarihleri arasında Mimar Manuel’e bir manastır kompleksinin merkezi olarak yaptırtılan kilisenin duvarlarında, mevsime göre değişen gün ışığı altında, büyüleyici gölge ve ışık oyunları ile konusunu Tevrat ve İncil’den alan kabartma sahnelerinin hikayelerini öğreniyoruz. Yonca planlı kiliseyi de geziyor ve kısa bir tekne yolculuğu ile restoranımıza varıyoruz.Yöresel tatlardan oluşan öğle yemeğimizin ardından Van şehir merkezine gidiyoruz. Yolumuz üzerinde hanımlar tarafından dokunan Van Kilimlerinin tanıtılacağı küçük bir ziyaret yapacağız. Van şehir merkezinde ilk ziyaret noktamız yenilenen hali ile Van Müzesi oluyor. Özellikle Urartu medeniyete ait eserleri ile dikkatleri çeken bu güzel müzede yapacağımız gezinin ardından Van Kedileri ve Urartulardan kalma meşhur gümüş Savat işçiliğini göreceğimiz mekanımıza gidiyoruz. Renkli gözleri ile Van kedileri bizleri büyülüyor. İlginç işçilikleri ile Urartulu kadınlardan günümüze yaşatılan Savat işçilikleri ise gerçekten muhteşem.Sonrasında Van Kalesi ziyaretimizi yapıyoruz. MÖ 9. yüzyılın ortalarında Urartu Kralı 1. Sarduri tarafından Van Kalesi eteklerindeki ''Analı-Kız'' olarak bilinen kutsal alan önünden varacağımız kale girişinde “Van Kalesi Höyüğü” kazı alanını görerek olağanüstü manzaraya sahip kaleye çıkıyoruz. Kale'de hem modern Van şehrini hem Van Gölü'nü hem de Eski Van'ı fotoğraflama imkânı buluyoruz. Gezilerimizin sonunda Van Havalimanı'na doğru yola çıkıyoruz ve bir başka gezide görüşmek üzere sizlerle vedalaşıyoruz.


EK BİLGİLER

Öneriler

 Tura çıkılan bölgenin coğrafi yapısına,hava şartlarına ve tur konseptine uygun kıyafet,aksesuar ve ayakkabı(bot,terlik,sandalet,su ayakkabısı vb. ) tercih edilmelidir.

 Tur esnasında fotoğraf ve video çekme imkanı bulacağımızdan dolayı, bu cihazlara ait pil,powerbank ,şarj aleti,harici bellek gibi malzemeleri yanınıza almayı unutmayınız.

 Tura çıkarken düzenli kullandığınız ilaçları yanınıza alınız ve mevsimsel ya da süreklilik arz eden (Alerjik,Kronik ve kalıtsal ) rahatsızlıklarınızı rehberinize bildiriniz.

 Tura çıkarken kişisel bakım ürünlerinizi ( şampuan,krem,diş macunu vb. ) yanınıza almayı unutmayınız.

 Tur esnasında otobüs içerisinde veya yanınızda bulundurmanız gereken eşyalar için sırt çantası almayı unutmayınız.

 Seyahat esnasında yolculuğu keyifli hale getirecek ( tercihinize göre ) kitap,dergi,müzik çalar vb. yanınıza alabilirsiniz.




AKTİVİTE DETAYLARI
AKTİVİTE KODU:
#5564
LOKASYON:
Van
YEMEK:
3 Kahvaltı 2 Akşam Yemeği
ULAŞIM
Uçak    Minibüs, Van   
BULUŞMA:
Esenboğa
BİTİŞ:
Esenboğa
İPTAL POLİTİKASI:
İptal ve iade şartları

TARİH VE FİYATLAR

Tek Kişi | Çift Kişilik Odada Kişi Başı |

TAKSİT SEÇENEKLERİ

Tüm Kartlar:
TaksitAylıkToplam
2 2080,00 TL 4160,00 TL
3 1413,33 TL 4240,00 TL
4 1070,00 TL 4280,00 TL
6 720,00 TL 4320,00 TL
9 488,89 TL 4400,00 TL
1 kişi / grup için örnek taksit tablosudur

4.000TL

Başlangıç Fiyatı

3 Gün

Van
Agentis eTurizm Platformu tarafından sağlandı.

BİR SORUNUZ MU VAR?


tarafından sağlanmaktadır.
İncelemekte olduğunuz bilgiler çözüm ortağımız tarafından sağlanmaktadır. Hizmet içeriğindeki farklılık ve değişikliklerden şirketimiz sorumlu tutulamaz.