Гап Eкскурзия Със Самолет

Гап Eкскурзия Със Самолет
41
550TRL
Едно незабравимо пътешествие до мистичните градове.
 • Гап Eкскурзия Със Самолет : Едно незабравимо пътешествие до мистичните градове.
 • Гап Eкскурзия Със Самолет : Едно незабравимо пътешествие до мистичните градове.
 • Гап Eкскурзия Със Самолет : Едно незабравимо пътешествие до мистичните градове.
Едно незабравимо пътешествие до мистичните градове.

Адана – Хатай – Адъйаман – Дийарбакър – Батман – Мардин – Шанлиурфа -Газиантеп
(7 нощувки / 8 дни)

TUR PROGRAMI

Yazdır

1.

Gün
Потегляне от Пловдив – Истанбул – Настаняване в хотела

След среща в посочените точки, потегляме към Истанбул и след пристигането ни се настаняваме в хотела. Гостите, който желаят може да се присъединят към допълнителната разходка на моста Галата е вечеря. 


2.

Gün
Адана – Хатай - Музеят на мозайките - Тунела на Титус – църквата на 2 gün programını görmek için tıklayınız

Рано след закуска в хотела потегляме към летището Сабиха Гйокчен и пристигаме в Адана където ще ни чака също транспорт. След като посетим централната Джамия в Адана и моста Таш потегляме към Хатай. В Хатай ще посетим тунелът Титус, църквата Св. Пиеере, музеят на Мозайките и следва почивка, в която ще чуем за историята на Дафне и Аполон и ще имаме време за снимки. След тези дестинации следва обратен път към хотела и вечеря.

3.

Gün
Адъяман – Немрут Дайъ – мостът Джендере – Залезът 3 gün programını görmek için tıklayınız

След закуска в хотела потегляме към Адъяман и се настаняваме в друг хотел, който се намира в Адъяман. Следва разходка с транспорт в планината Немрут. Посещаваме могила Каракуш и моста Джендере и за да се насладим за залеза ще се качим в планината Немрут. След като се качим в най-високата точка на източната тераса ще се налюбуваме на скулптурите на Антиох, Зевс, Херекъл, Комаген, орелът и лъвът и се връщаме обратно към хотела и следва и вечеря.

4.

Gün
Диярбакър – джамията Улу – Хасанкейф – Мидият 4 gün programını görmek için tıklayınız

След закуска в хотела потегляме към югоизток, където се намира

най-старият град Диярбакър. В Диярбакър първо ще посетим джамията Улу, Хасанпаша Ханъ, Диярбакър Сурсасъ, 10-окия мост, градините на Хевсел и ще имаме много време за снимки. Следва пътуване към Батман и Хасанкейф. След разходката в Хасанкейф, гостите, който желаят могат да се присъединят към допълните разходки, които приблизително 45мин. продължава и продължаваме да пътуваме към Мидят. В разходката ни в Мидият ще видим и посетим няколко къщи в който са снимани известни сериали, като Съла (Завръщане) и Херджаи (Вятърничав). Из между историческите къщи в Мидият къде ще се разходим, ще видим ръчно изработени сребърни и други изделия, също и така бонбонени сини бадеми, рисувани с корен от дървото на Лахор (ще имате време за пазаруване). След свободното време за пазаруване се връщаме в хотела.


5.

Gün
Мадрин – манастир Дейрулзафаран – Шанлъурфа – Харран – Вечер в Съра 5 gün programını görmek için tıklayınız

След закуска в хотела, пътуваме към Мадрин, местата който ще посетим са: манастир Дейрулзафаран, Кайсимийе Медресеси, джамията Улу и ще имаме свободно време за пазаруване. Може по това време да опитате от световно известните Вина на Сюряни. В разходка в Харран ще видим къщите с купол и един от най-старите Университети. След разходката в Шанлъурфа се връщаме обрат в хотела. Гостите, който желаят могат да се присъединят към допълнителните разходки в Съра със забавления и вечеря.

6.

Gün
Шанлъурфа – Балъклъгйол – Гйозтепе – Халфети (разходка с кораб) 6 gün programını görmek için tıklayınız

След закуската в хотела започваме разходка в историческите забележителности на Гйозтепе. Следващата дестинация, която ще посетим е Биречик Бража и Халфети, където е сниман Черната роза (сериал). Гостите, който желаят могат да се присъединят към допълнителните разходки, които продължават около 1ч. След разходка с кораб, разходката продължава към Зеугма (мозаична къща) и се връщаме към хотела.

7.

Gün
Газиантеп – Историческия пазар – Пътуваве към Истанбул 7 gün programını görmek için tıklayınız

След закуската ни хотела, разходката ни започва в Газиантеп. Пазар Бакърджълар, Йемеджилер Арастасъ, Пазар Алмаджъ и Кафетария на Тахмис ще видим. Кулата на Газиантеп, Музеят Пара, Музеят Хамам, когато посетим ще имаме време за пазаруваме и да опитаме традиционните ястия отговарящи за тези места. След разходката ни отиваме към летището и се връщаме към Истанбул и се настаняваме в хотела.

8.

Gün
Обратно пътуване – Пловдив 8 gün programını görmek için tıklayınız

След закуска в хотела освобождаваме хотела и тръгваме обратно към България, ще сме пристигнали късните часове в Пловдив и така приключва екскурзията.

AKTİVİTE DETAYLARI
AKTİVİTE KODU:
#5088
LOKASYON:
Anadolu
YEMEK:
закуска - 4 вечери
ULAŞIM
Uçak    Otobüs    Minibüs, Van   
BULUŞMA:
15:00 Пловдив 16:00 Хасково
İPTAL POLİTİKASI:
İptal ve iade şartları

TARİH VE FİYATLAR

Tek Kişi | Çift Kişilik Odada Kişi Başı |

TAKSİT SEÇENEKLERİ

Tüm Kartlar:
TaksitAylıkToplam
2 286,00 EUR 572,00 EUR
3 194,33 EUR 583,00 EUR
4 147,13 EUR 588,50 EUR
6 99,00 EUR 594,00 EUR
9 67,22 EUR 605,00 EUR
1 kişi / grup için örnek taksit tablosudur

550

Başlangıç Fiyatı

8 Gün

Anadolu
Agentis eTurizm Platformu tarafından sağlandı.

BİR SORUNUZ MU VAR?


tarafından sağlanmaktadır.
İncelemekte olduğunuz bilgiler çözüm ortağımız tarafından sağlanmaktadır. Hizmet içeriğindeki farklılık ve değişikliklerden şirketimiz sorumlu tutulamaz.