1.Gün İstanbul Kavala
Akşam Kadıköy evlendirme dairesi otoparkı önünden 20:00, Mecidiyeköy Finansbank önünden (eski Ali Samiyen stadyumu karşısı) 20:30 İncirli Ömür Plaza önündeki otobüs dudaklarından 21:00'de siz değerli misafirlerimizi alarak Thassos Adası Turu için yola çıkıyoruz. Selimpaşa Silivri güzergahı üzerinden İpsala sınır kapısına varıyoruz. Burada yapacağımız pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından gece yolculuğu ile yolumuza devam ediyoruz.
Kavala- Batis Beach – Taverna
Gece geç satlerde İpsala sınır kapısına geliyor ve gümrük işlemlerimizi yaptırıyoruz. Gümrük işlemleri sonrası sabah kahvaltısı için Kavala ya doğru hareket ediyoruz sabah erken saatlerce varacağımız Kavala’da kahvaltımızı alıyor ve sonrasında rehberimiz eşliğinde kavala şehrini geziyoruz, kavala gezimiz sırasında kavala su kemeri , kavala kale içi , kavala lı Mehmet ali paşa evi gezilerimizi yapıp sonrasında deniz keyfi için plaja gidiyoruz . saat 17:00 a kadar sürecek olan deniz keyfimizin ardından Kavala veya İskeçe de bulunan otelimize geçiyoruz ( yoğun dönemlerde otel bölgelerinde değişiklik yaşanabilir ).
Taverna Gecesi
Dileyen misafirlerimiz için Akşama Taverna gecesi , Kavala sahilde yer alan anlaşmalı restaurantımızda , deniz ürünlerinden oluşan fix menü 2 adet alkollü veya alkolsüz içecek, ulaşım ve sınırsız eğlence Kişi başı 35 Euro
Kavala – Thassos
Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından Kavala dan ayrılıyor ve ekstra düzenlenecek olan Thassos turumuz için Keramoti limanına doğru yol alıyoruz. ( Thassos Turu Kişi Başı 25 € ) Feribot ile yapacağımız 30-35 dk. Yolculuğun ardından Thasos adasına varıyor ve adanın ilk yerleşim yeri olan panagia köyüne doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Panagia köyüne geldiğimizde rehberimizden Panagia kilisesi , tarihi zeytin yağı fabrikası , kuzu çevirme ve adanın yöresel tatları hakkında bilgi alıyoruz. Panagia köyü gezimizin ardından Thasos adasının en güzel plajlarından biri olan La scala Beach e gidiyoruz ve deniz keyfi için 17:00 a kadar serbest zaman veriyoruz. Plajda öğle yemeği için restuarant , modern wc , soyunma kabinleri localar mevcuttur. Deniz keyfinin ardından 17:45 feribotu ile Thassos adasından ayrılıp istanbula doğru dönüşe geçiyoruz. İstanbula varışımızın ardından misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak vedalaşıyoruz.
BILGILENDIRME ,
- Katılım gösteren misafirlerimizde mutlaka tur süresi boyunca geçerli Schengen vizesi bulundurma zorunluluğu vardır. ( Yeşil Pasaport sahipleri vizeden muaftırlar.)
- Tur esnasında programda bulunan tüm ülkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi için , Euro bulundurmamız yeterlidir.Yerel para birimi kullanılan bölgelerde Rehber para çevrilmesi konusunda yardımcı olacaktır.
- Gezi süresince rahat yürüyüş ayakkabısı veya spor ayakkabı tercih edilmelidir. Gece için yanınıza hırka v.b bir kıyafet bulundurmanızda fayda vardır.
- Yurtdışından Türkiye’ye giriş yaparken eşya ( alkol - sigara vb.) getirebilmek için en az 3 gün konaklama zorunluluğu vardır.
- Yurtdışından Türkiye’ye giriş yaparken free shop alışveriş limiti : Sigara: 3 karton , Alkollü İçecekler: 1 litre Alkollü içki (%22’den fazla alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya hariç) , Alkollü İçecekler: 2 litre Alkollü içki (%22’den az alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya dahil) , Parfüm: 600 ml , Makyaj veya Cilt Bakım Ürünleri: 5 adet , Çikolata ve Şekerleme: 2 kg ,Kahve: 1 kg ,Çay: 1 kg
- Tur programında Rehberler hava ve yol şartlarına bağlı olarak , programda belirtilen heryeri göstermek şartı ile program akışında değişilik yapabilirler.
- Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır.Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır.Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’den ki merciler den alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.
-Tur Programımız minumum 25 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kakışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Holatravel tarafından bildirilecektir.
-Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 2 Gün önce Holatravel tarafından bildirilecektir.
-Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’ lerden fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce Holatravel tarafından bilgi verilecektir
- 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
-Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.
-Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya her hangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, veya hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Holatravel sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
- Seyahat esnasında karayolu ile geçiş yapılan gümrük kapılarında bekleme süresi standartları aşabilir, bu bekleme sürelerinden kaynaklı yaşanan olumsuzluklardan Holatravel sorumlu tutulamaz.
-Ekstra turlar , servis aldığımız yerel acenta tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamaktadır veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.
- Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.
- Uçaklı turlara katılan kişiler için yapılması gereken Check-in ve boarding işlemleri kişisel işlemler olup, misafir tarafından uçuş öncesinde havalimanlarında ilgili havayolu kontuarlarında yada on-line olarak havayolu firmalarının internet sitelerinden yapılması zorunludur.
- Tura katılım için Holatravel tarafından bildirilen saatlerde belirtilen havaalanında hazır bulunmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptırmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptıran ancak uçağa binmeyen kişilerin uçuşu gerçekleştirememelerinden Holatravel sorumlu değildir. Uçağı kaçıran kişilerin tura dahil olmaları için gerekli olacak gidiş-dönüş yeni uçak biletleri ve gidilecek bölgedeki transferlerine dair oluşacak tüm masraflar kendilerine aittir.
- Holatravel, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Holaatravel, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.
-Turlarımızda Kullanılan Araç Tipleri Kişi Sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır. Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
Otobüsler: (25 - 46 Kişi Sayılarında Kullanılır) *Mercedes Travego/Tourismo *NEOPLAN Cityliner/Tourliner -*Temsa Safir/Maraton *Man Fortuna
Midibusler: (17 - 24 Kişi Sayılarında Kullanılır) *Isuzu Turkuaz , *Otokar Mega
Minibusler: ( 16’ya kadar Kişi Sayılarında Kullanılır) *Vw Volt , *Mercedes Sprinter
Tek Kişi | Çift Kişilik Odada Kişi Başı | |
Taksit | Aylık | Toplam |
2 | 35,88 EUR | 71,76 EUR |
3 | 24,38 EUR | 73,14 EUR |
4 | 18,46 EUR | 73,83 EUR |
6 | 12,42 EUR | 74,52 EUR |
9 | 8,43 EUR | 75,90 EUR |