Geziexpress Araç Kalkış Noktaları
06:00 - İncirli Dilek Pastahanesi Önü
06:30 - Mecidiyeköy İETT Durakları
07:00 - Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı Önü
07:10 - Bostancı Köprüsü Altı (Ankara istikameti)
07:20 - Kartal Köprüsü (Ankara yönü)
07:30 - Pendik Köprüsü Altı (Ankara istikameti)
07:40 - Çayırova McDonald's Önü
07:50 - Gebze Center
08:30 - İzmit Halkevi Durağı
Araç içi ikramlarımız ile yaptığımız yolculuk sonrasında Maşukiye'ye ulaşıyoruz. Maşukiye; Samanlı Dağı Kartepe eteklerinde yer alan, orman içinden akan Yayla Derenin oluşturduğu çağlayanlar üzerine kurulu restoran, çiftlik, piknik alanları, seyir terasları, pınarlar arasında bir huzur beldesidir. Doğa ile baş başa kalıp, orman içinde dolaşıp, toprağa basıp, su ve kuş sesi dinleyip, haftanın yorgunluğunu burada atabilirsiniz. Masukiye'de aldığımız kahvaltı sonrası verilen serbest zamanda dileyenler yürüyüş yapabilirler. Dileyen misafirlerimiz de Atv kiralayabilir veya Zipline ile uçmanın keyfine varabilirler. (Ekstra) Ardından şehir gürültüsünden ve stresinden kaçmak isteyenlerin tercih ettiği mekanlardan biri olan Sapanca'ya ulaşıyoruz. Dileyen misafirlerimiz göl kenarında yürüyüş yapabilir, muhteşem fotoğraflar çekebilirler. Serbest zaman sonrasında dileyen misafirlerimizin reçel, pişmaniye vb yöresel ürünlerin tadına bakabileceği ve aynı zamanda alışveriş yapabileceği noktada verilen mola sonrasında Abant’a doğru hareket ediyoruz. Rehberimiz tarafından belirtilen noktada öğle yemeklerimizi alıyoruz. (ekstra) Yemek sonrası doğanın eşsiz yaratıcılığı ve ortaya çıkan muhteşem manzarası ile Abant Gölüne ulaşıyoruz. Abant Gölü etrafında dileyen misafirlerimiz serbest zamanlarını doğa yürüyüşü yaparak geçirebilirler. Göl çevresindeki yürüyüşümüz esnasında Abant’ın tertemiz havası ile kendimizi yenilerken, muhteşem yansıma fotoğrafları çekme fırsatımız da olacak. Abant Gölünde yapacağımız yürüyüşün ardından dileyen misafirlerimiz göl kıyısındaki köy pazarında alışveriş yapabilir, göl etrafında Fayton turuna katılabilirler. (Ekstra) Abant Gölünde geçireceğimiz bu keyifli zamanların sonrasında Rehberimizin belirteceği saatte aracımıza biniyoruz. Hiç bitmesin isteyeceğiniz bu kısa ama oldukça keyifli günün sonrasında İstanbul'a dönüş yolculuğumuz başlıyor. İstanbul'da siz değerli misafirlerimizi aldığımız kalkış noktalarında bırakarak, bir başka Gezi Ekxpress organizasyonunda buluşmak dileğiyle sizlere veda ediyoruz.
Gezimiz günübirlik olup, otel konaklaması yoktur. Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir.Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür ayrı ayrı düşünülemez. Tur içeresinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar iade edilmez. Tur öncesi ve tur içinde hava muhalefeti nedeniyle yapılamayan turlarda geziexpress.com'un sorumluluğu yoktur. Bu turun hareketi için minimum katılımcı sayısı 30 olarak öngörülmüştür. Yeterli sayıda çoğunluk olmadığında turu 20 Gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı geziexpress.com'da saklıdır. En son sirkü bir önceki sirküyü geçersiz kılar. Fiyatlarımıza Kdv dâhildir.
"T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ve Yerel Belediyelere bağlı olarak hizmet veren tesis, müze ve ören yeri gibi işletmelerin tadilat, bakım, restorasyon ve bilumum çalışmalar sebebiyle kapalı olması sebebiyle ziyaret edilememesi durumunda geziexpress.com'un her hangi bir sorumluluğu yoktur."
ULAŞIM ARAÇLARIMIZ
>Turlarımızda Kullanılan Araç Tipleri Kişi Sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır. Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
OTOBÜSLER: (29 - 46 Kişi Sayılarında Kullanılır)
* MERCEDES Travego/Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz)
* NEOPLAN Cityliner/Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz.)
* MITSUBISHI Safir 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
* OTOKAR Doruk 39+1+1 koltuklandırma, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
MIDIBUSLER: (17 - 28 Kişi Sayılarında Kullanılır)
* ISUZU TURKUAZ vb Araç Tipleri 27 + 1 veya 31+1 koltuklandırma, Yatar otobüs koltuklu, abs, asr, Klima, 1adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı
MINIBUSLER: (16'ya kadar Kişi Sayılarında Kullanılır)
* VW VOLT 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı
* VW VOLT EL 16+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı
* MERCEDES SPRINTER 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı
* MERCEDES SPRINTER EL 16+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı
TUR PROGRAMLARIMIZ 6502 NOLU TÜKETİCİ KANUNUNA UYGUN OLARAK HAZIRLANMIŞTIR.
Taksit | Aylık | Toplam |
2 | 82,68 TL | 165,36 TL |
3 | 56,18 TL | 168,54 TL |
4 | 42,53 TL | 170,13 TL |
6 | 28,62 TL | 171,72 TL |
9 | 19,43 TL | 174,90 TL |