Cuma gününü Cumartesiye bağlayan gece saat 01:45’de
Yeni Belediye Meydanında buluşma
02:00 ‘da Malatya dan hareket
Gece yolculuğu ile yolda gerekli molalar verilerek Mardin İstikametine hareket.
* MARDİN ; Gece yapacağımız yolculuğun ardından sabahın ilk saatlerinde Eski Mardin’e ulaşıyoruz. Sabah Kahvaltısı Araçta Dağıtacağımız ( Sandeviç ve Meyve suyu) aldıktan sonra bölge halkının ‘’medeniyetin başkenti Anadolu’nun taş kenti’’ olarak adlandırdığı Mardin’e ulaşıyoruz. Otantik yapısıyla bizi karşılayan şehirde ilk durağımız Kasımiye Medresesi. Ziyaretimiz esnasında göreceğiniz Mezopotamya Ovasının görüntüsü sizleri büyüleyecek. Devamında şehir merkezine ulaşarak rehberimiz eşliğinde Mardin Sokakları, Kırklar Kilisesi, Abbaralar, Eski PTT Binası, Ulu Camii, Şehidiye Camii gibi taş işçiliği ve daha birçok ustalık eserini görebileceğimiz yürüyüşümüzü gerçekleştirirken kendinizi başka bir dünyada bulacaksınız. Mardin’in meşhur Badem Şekerinin de tadına baktıktan sonra gezi rotamız olan Midyat istikametine hareket ediyoruz.
* MİDYAT , Abdin bölgesinin merkezi ve Süryani cemaatinin en önemli yerleşimlerinden biri olan Midyat’ı gezmeye başlıyoruz. İlk durağımız Dünya’nın ayakta duran en eski Süryani Ortodoks manastırı olan Mor Gabriel Manastırını geziyoruz. Manastır gezimizin ardından Midyat’ta birçok diziye ev sahipliği yapan Midyat Konuk Evini geziyoruz. Sizlerin Sıla Dizisi ile tanıdığınız Midyat evlerinin en güzel örneklerinin bulunduğu Midyat sokaklarında kısa bir yürüyüş yaptıktan sonra Telkari sanatını yakından görüp alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonrasında bu turumuzu üzülerek sonlandırıp şehrimiz istikametinde dönüş yolculuğumuza başlıyoruz.
Gezimiz günübirlik olup, otel konaklaması yoktur. Rehberimiz programı tamamen gerçekleştirmek kaydı ile programın seyrinde değişiklik yapabilir.Turlarımız otel, otobüs, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür ayrı ayrı düşünülemez. Tur içeresinde kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar iade edilmez. Tur öncesi ve tur içinde hava muhalefeti nedeniyle yapılamayan turlarda geziexpress.com'un sorumluluğu yoktur. Bu turun hareketi için minimum katılımcı sayısı 30 olarak öngörülmüştür. Yeterli sayıda çoğunluk olmadığında turu 20 Gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı geziexpress.com'da saklıdır. En son sirkü bir önceki sirküyü geçersiz kılar. Fiyatlarımıza Kdv dâhildir.
"T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ve Yerel Belediyelere bağlı olarak hizmet veren tesis, müze ve ören yeri gibi işletmelerin tadilat, bakım, restorasyon ve bilumum çalışmalar sebebiyle kapalı olması sebebiyle ziyaret edilememesi durumunda geziexpress.com'un her hangi bir sorumluluğu yoktur."
ULAŞIM ARAÇLARIMIZ
>Turlarımızda Kullanılan Araç Tipleri Kişi Sayılarına göre aşağıdaki şekilde sınıflandırılır. Her turumuzda bulunan kişi sayısına göre aşağıda bulunan araç tipleri tayin edilir.
OTOBÜSLER: (29 - 46 Kişi Sayılarında Kullanılır)
* MERCEDES Travego/Tourismo 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz)
* NEOPLAN Cityliner/Tourliner 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılmaz.)
* MITSUBISHI Safir 46+1+1 koltuklandırma, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
* OTOKAR Doruk 39+1+1 koltuklandırma, abs, asr, Klima, 2adet monitör, 2 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı (cep telefonu kullanılabilir)
MIDIBUSLER: (17 - 28 Kişi Sayılarında Kullanılır)
* ISUZU TURKUAZ vb Araç Tipleri 27 + 1 veya 31+1 koltuklandırma, Yatar otobüs koltuklu, abs, asr, Klima, 1adet monitör, 1 adet buzdolabı, su ısıtıcılı mutfak ünitesi, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı
MINIBUSLER: (16'ya kadar Kişi Sayılarında Kullanılır)
* VW VOLT 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı
* VW VOLT EL 16+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı
* MERCEDES SPRINTER 12+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı
* MERCEDES SPRINTER EL 16+1 koltuklandırma, Özel tasarlanmış Yatar otobüs Deri koltuklu, abs, asr, Klima, 1 adet buzdolabı, okuma lambaları, rehber anonsu için ses sistemi, cd ve dvd oynatıcı
TUR PROGRAMLARIMIZ 6502 NOLU TÜKETİCİ KANUNUNA UYGUN OLARAK HAZIRLANMIŞTIR.
Taksit | Aylık | Toplam |
2 | 67,08 TL | 134,16 TL |
3 | 45,58 TL | 136,74 TL |
4 | 34,51 TL | 138,03 TL |
6 | 23,22 TL | 139,32 TL |
9 | 15,77 TL | 141,90 TL |