Konaklamalı Pamukkale Turu

Konaklamalı Pamukkale Turu
41
1,750TRL
Konaklamalı Pamukkale Turu
FIRSAT
  • Konaklamalı Pamukkale Turu : Konaklamalı Pamukkale Turu
  • Konaklamalı Pamukkale Turu : Konaklamalı Pamukkale Turu
  • Konaklamalı Pamukkale Turu : Konaklamalı Pamukkale Turu
  • Konaklamalı Pamukkale Turu : Konaklamalı Pamukkale Turu
  • Konaklamalı Pamukkale Turu : Konaklamalı Pamukkale Turu
  • Konaklamalı Pamukkale Turu : Konaklamalı Pamukkale Turu
  • Konaklamalı Pamukkale Turu : Konaklamalı Pamukkale Turu
Konaklamalı Pamukkale Turu
  • Hierapolis'i Ziyaret Edeceksiniz!
  • Pamukkale Travertenlerini Deneyimleyeceksiniz
  • Mavi Tur ile Tüm Stresinizi ve Yorgunluğunuzu Atacaksınız
  • Fethiye Şehir Merkezini Göreceksiniz
  • Lavanta Tarlaları Arasında Kalacaksınız
  • Salda Gölünü Keşfedeceksiniz!

Rize Çıkışlı Konaklamalı Pamukkale Turumuz ile Sizleri Egenin En Güzel Köşelerine Götürüyoruz. Rüya Gibi Bir Tur ve İçerisinde Binlerce Ölümsüz Anı İle Bu Deneyimi Bizlerle Yaşayın!


Not: Turumuza Tek Başına Katılım Gösterecek Misafirlerimiz için 450 TL SİNGLE Farkı Bulunmaktadır

TUR PROGRAMI

Yazdır

1.

Gün
Rize

Ege Turumuza başlamak üzere saatlerimiz 14.00’ü gösterirken Rizeden hareket ediyoruz. Bu turumuzda Lavanta tarlaları, Salda Gölü, Fethiye, Ölüdeniz ve Son olarak Pamukkaleyi göreceğiz. Birbirinden eşsiz güzellikleri fotoğraflayarak anılarımızı ölümsüzleştireceğiz. Molalar ile yolumuza bazı zamanlarda dinlenerek devam edeceğiz. Sabah saatlerinde ise Isparta’da olacağız.



Konaklama: Konaklama Yapılmamaktadır

2.

Gün
LAVANTA TARLALARI – ISPARTA KENT MERKEZİ – SALDA GÖLÜ 2 gün programını görmek için tıklayınız

Ispartaya varışımızın ardından yorgunluğumuzu almak ve enerji depolamak adına Kahvaltımızı şehir merkezinde yapıyoruz. Gezimiz artık başlıyor. Isparta gül ile meşhur olmuş bir şehirimiz ve bu şehrin simgesi haline gelmiş olan gülü bu topraklara ilk getiren Gülcü İsmail Efe. Gülcü İsmail Efenin heykelini görüyor ve Türkiye tarihinde önemli bir yere sahip olan Süleyman Demirel ardından Gül Heykellerini görüp deklanşörümüze basıyoruz. Bu önemli yapıtları anılarımıza ekliyoruz. Bir serbest zaman dilimiz oluyor bu zaman diliminde Ispartaya özgü olan Gül suyu, Gül Lokumu, Gül Sabunu gibi önemli üretimlerin alışverişlerini yapabileceksiniz. Artık rotamıza devam ediyoruz. Lavantaların muhteşem bir ahenk oluşturduğu, içerisine girdiğinizde müthiş bir huzurla gezeceğimiz Kuyucak köyüne doğru hareket ediyoruz. Evet bu zamana kadar ıspartayı Gül ile hatırladık ancak ısparta lavantaların eşsiz bir uyum oluşturduğu bir lavanta şehri aynı zamanda. Cennetten bir köşe gibi gelecek olan lavanta tarlaları aslında susuz ve kurak tarlalara boş kalmasın diye ekilmiş. Şimdi ki büyüklüğü yaklaşık 3000 Hektara kadar uzanıyor. İsteyen misafirlerimiz lavanta kesimi yapabilir. Bu güzel manzarayı fotoğraflıyor ve yolumuza devam ediyoruz. İlerledikçe köylülerin organik olarak yetiştirdikleri ürünleri sergiledikleri reyonlar ile karşılaşıyoruz. Lavanta balını hiç denemiş miydiniz? Organik reyonlarda lavanta balından tutun lavanta sabununa kadar pek çok ürünü alma şansını elde ediyoruz. Köyün mimarisi de lavantalar kadar ilgi çekici kerpiç taş ve ahşaptan oluşan evler bize kısa bir retro deneyimi yaşatıyor. Burada ki gezimizin ardından rotamız Salda gölü. Salda gölü Türkiyenin Maldivleri olarak bilinen 185 metre derinliğe ve 1193 Metre rakıma sahip. Gölün kıyısında yürüyüş yapmak için rehberimiz bir serbest zaman tanıyacaktır. Bembeyaz kumsalda suyun beraklığına bırakıyoruz kendimizi. Serbest zamanımızı değerlendiriyor ve konaklamak için otelimize doğru yola çıkıyoruz.



Konaklama: Isparta Şehir Oteli

3.

Gün
BABADAĞ – ÖLÜDENİZ – KAYAKÖY – FETHİYE 3 gün programını görmek için tıklayınız

Otelimizde güne başlamadan önce enerjimizi depolamak için mükemmel bir kahvaltı yapıyoruz. Dileyen misafirlerimiz otel önünden erken saatlerde alınarak ölüdeniz’e aşık Babadağ’a çıkarak burada yamaç paraşütü aktivitesini deneyimleyebilirler. Gökyüzünden ölüdeniz’e bakarken pek çok duyguyu bir arada yaşayacaksınız. Belirtmek isteriz ki bu aktivite dileyen misafirlerimizin yapabileceği ekstra bir aktivitedir. Rotamız Belcekız plajı. Bu plaj türkiyenin en eşsiz plajlarından birisidir. Ölüdeniz ise aslında bu plajın devamı niteliğindedir. Ölüdenizde sizlere serbest zaman veriyoruz. Suyun keyfini sonuna kadar çıkarttıktan sonra rotamızı Hisarönüne çeviriyoruz. Burası bir tatil kasabası buradaki gezimiz çok uzun sürmeyecek ancak öğle yemeğimizi burada yiyeceğiz. Ardından Fethiye Kaya Mezarlarına ve Kayaköy’ü ziyaret edeceğiz. Kayaköy hayalet kasaba olarak da biliniyor. Yıllar önce terkedilmesinden sebep bu adı almış yörede. Yunan mimarisinin çoğunlukta olduğu bu yerleşim yeri yıllardır kullanılmıyor. İçeride kilise, okul, boş evler gibi pek çok yapıyı görme şansı elde ediyoruz. Burada gerçekleştirdiğimiz yürüyüş sonrasında beraber bölgede ki eski yaşamı ve tarihi keşfetmiş olacağız. Rehberimiz burası hakkında detaylı bilgileri siz değerli misafirlerimize aktardıktan sonra Fethiye şehir merkezine doğru yol alıyoruz. Çarşıda vaktimizi gönlümüzce geçiriyor ve otelimize dönüyoruz.



Konaklama: Fethiye Şehir Oteli

4.

Gün
FETHİYE – TEKNE TURU – MAVİ YOLCULUK 4 gün programını görmek için tıklayınız

Gezimizin en güzel günlerinden birisini yaşayacağız bugün. O sebeple kahvaltımızı sağlam yapıp sağlam bir enerji topluyoruz. Hepimize deniz huzur verir, peki ya mavi yolculuk yapsak bu huzur katlanarak artmaz mı ? işte bizleri bekleyen mavi turumuza doğru yol alıyoruz. Mavinin doğa anayla buluştuğu renklerin cümbüşünü görebileceğimiz mükemmel temizlikte ki koylarda vereceğimiz molalar ile bu koyları deneyimleme fırsatı yakalayacağız. Dileyen misafirlerimiz koylarda yürüyüş yapabilirler. Mavi turumuzun ardından kalan zamanımızı serbest olarak değerlendireceğiz. Gün sonunda otelimize dönüp dinlenmeye çekileceğiz.



Konaklama: Fethiye Şehir Oteli

5.

Gün
HİERAPOLİS – KİLEOPATRA - PAMUKKALE 5 gün programını görmek için tıklayınız

Bugün turumuzun son günü. Mükemmel bir kahvaltıyla güne başlıyor ve sonrasında da enerjik kalıyoruz. Otelimizden ayrılmamızın ardından rotamızı Denizliye doğru çeviriyoruz. Burada Hierapolis tiyatrosunu görüyoruz. Bu tiyatro günümüze en iyi şekilde korunarak gelmiş bir eser. Dünyaya baktığımızda bir benzerinin de italyada bulunduğu bölgemizin ve dünyanın en önemli turizm merkezlerinden sayılan Pamukkaleyi gezeceğiz. Travertenlerin kendine hayran bırakan güzelliği içinde yürüyüşlerimizi yaparken Denizliye panaromik şekilde bakıp bu eşsiz manzarayı fotoğraflayabileceğiz. Son durağımız ise Kleopatra havuzu. Burayı da rehberimizden dinleyerek altın bilgileri aldıktan sonra Rotamızı dönüş yoluna çevirerek Trabzon-Rize ve Hopaya yola çıkıyoruz.



Konaklama: Konaklama Yapılmamaktadır
AKTİVİTE DETAYLARI
AKTİVİTE KODU:
#1907
LOKASYON:
Pamukkale
YEMEK:
3 Sabah Kahvaltısı 3 Akşam Yemeği
ULAŞIM
Otobüs   
BULUŞMA:
Rize Edfa Turizm Ofisi Trabzon Giresun Ordu Samsun
BİTİŞ:
Aktivite Bitiminde Aracımız Sizleri Biniş Noktalarınıza Bırakacaktır
İPTAL POLİTİKASI:
İptal ve iade şartları

TARİH VE FİYATLAR

Tek Kişi | Çift Kişilik Odada Kişi Başı |

TAKSİT SEÇENEKLERİ

Tüm Kartlar:
TaksitAylıkToplam
2 910,00 TL 1820,00 TL
3 618,33 TL 1855,00 TL
4 468,13 TL 1872,50 TL
6 315,00 TL 1890,00 TL
9 213,89 TL 1925,00 TL
1 kişi / grup için örnek taksit tablosudur

1.750TL

Başlangıç Fiyatı

5 Gün

Pamukkale
Agentis eTurizm Platformu tarafından sağlandı.

BİR SORUNUZ MU VAR?


tarafından sağlanmaktadır.
İncelemekte olduğunuz bilgiler çözüm ortağımız tarafından sağlanmaktadır. Hizmet içeriğindeki farklılık ve değişikliklerden şirketimiz sorumlu tutulamaz.