Deniz, kum, güneş ve eğlence eşliğinde tadına doyamayacağınız muhteşem bir tatil programı sizleri bekliyor. Siz değerli misafirlerimizin hayal gibi bir 5 gün yaşaması için en ince detayları bile düşünüp kusursuz bir program hazırladık. Her gece kemer merkezde bulunan en ünlü gece kulüplerinde sanatcı konserleri, yanartaş turu, tam gün tekne turu, rafting turu, safari programları, çıralı ve adrassan gezileriyle sizlere hem kültürel bir ziyafet, hemde eğlence dolu unutamayacağınız hayal gibi bir tatil imkanı sağlıyoruz..
- Aşağıda yazan tesislerin tamamında (HB) yarım pansiyon konseptinde hizmet verilmektedir.
• Yakamoz Tree Housess
• Rüya Tree Housess
• Mutlu Tree Housess
Belirlenen yerde saat 00:00 da buluşma. Saat 00:30‘da hareket ediyoruz. Eğlence dolu yolculuğumuz içerisinde gerekli molaları da vererek Olympos’da bulunan pansiyonumuza ulaşıyoruz beklemeden kahvaltımızı alıp (İlk Kahvaltı Ekstradır) saat 12:00 – 14:00 arası sırayla odalarımıza yerleşiyoruz. Saat 14:30 – 15:00 sularında görseline hayran olacağınız pansiyonumuzun önünde toparlanarak Olympos Antik Kenti’ni keşfediyoruz. 30 dk’lık bir çevre gezisinin ardından sahile varış ve deniz, kum, güneş sizleri bekliyor. Saat 19:00’de akşam yemeğimizi aldıktan sonra 21:00 sularında ( Ekstra turlar kişi sayıları oluştuğu taktirde isteğe bağlı düzenlenecektir ) Yanartaş gezimiz gerçekleşecek. Gezi ardından 23:00 civarında pansiyonumuza varmış oluyoruz.
Saat 08:00 kahvaltı 09:00 Suluada tekne turu için Adrasan Koyu’na hareket 10:30 tekne turumuz başlıyor. ( Ekstra ) Türkiye’nin en berrak koylarını geziyor Maldivler olarak tanımlanan Suluada bölgesine gidiyoruz teknemizle gezmedik koy bırakmıyoruz ve her koy için geniş yüzme molaları sizleri bekliyor. Öğlen yemeğimizi teknede alıyoruz. (Balık, Makarna, Salata, Meyva) Eğlenceli bir yolculukla bölge gezimizi sonlandırıyoruz. Saat 17:30 civarı pansiyonumuza varıyoruz. Deniz, kum güneş sizleri bekler. Akşam yemeğimizi aldıktan sonra 23:00 hareketli KEMER CLUB AURA’da muhteşem partiler sizleri bekliyor olacak.
Kahvaltı saatimiz 08:00– 10:00 arası. Saat 10:30 civarında Adrassan sahiline hareket ediyoruz. Adrasan Sahili tamamen kumplaj dan oluşmaktadır ayrıca şezlong, şemsiye ve su sporları gibi olanaklarınız vardır. (Ekstra) 17:30 gibi bölgeden ayrılıp tekrar pansiyonumuza dönüş yoluna geçiyoruz. Akşam yemeğinden sonra dileyen misafirlerimiz yine Adrasan Sahili’nde Mehtap turuna ( Ekstra ) katılabilirler. Mehtap Turunda gece denize girme ve Mehtabı izleme fırsatınız olacaktır. Bu aktivitemiz ise 00.00’da bitiyor.
Klasik kahvaltı saatimiz olan 08:00 – 10:00 arası tadına doyamadığımız kahvaltımızı son kez alıyor ve 11:30’da misafirlerimiz odasını boşaltıp ve valizlerini aracımıza teslim ettikten sonra istemeyerek de olsa artık Ankara’ya dönmek üzere aracımızda toplanıyoruz. Saat 12:00 civarlarında hareketimiz gerçekleşiyor. Eğlence dolu yolculuğumuz içerisinde yine gerekli molaları da vererek saat 23:30 sularında Kızılay Atatürk Bulvarı’ndaki ofisimizin önünde oluyoruz.Bir Başka Boray Tour gezisinde buluşmak üzere vedalaşma.
BİLGİ : Araçlarımız katılım durumuna göre 18 – 27 – 31 – 46 – 54 kişilik 2016 model ve üzeri tam donanıma sahip tur paketli araçlardır. Hiçbir misafirimize tura çıkacağı gün araçta oturacağı koltukla ilgili firmamız garanti vermemektedir. Koltukları rezervasyon sistemimiz turdan 1 gün önce otomatik belirler ve sizlere konuyla ilgili seyahat danışmanlarımız mutlak dönüş yapar
TURDA YANINIZDA BULUNMASI GEREKEN EŞYALAR
• Güneş / kar gözlüğü
• Sırt çantası
• Fener
• Şapka
• Güneş kremi
• Su matarası
• Powerbank
• Şarj kablosu
• Fotoğraf Makinası
• Yedek elbise
• Yürüyüş ayakkabısı
EKSTRA TURLAR VE FİYATLARI
• Yanartaş Gezisi : 100.00 TL
• Adrasan Gezisi : 50.00 TL
• Tekne, Yat Turu : 250.00 TL
• Club Aura Turları : 80.00 TL
• Tahtalı Dağı Gezisi : 250.00 TL
• Mehtap Turu : 150.00 TL
Tek Kişi | Çift Kişilik Odada Kişi Başı | |
Taksit | Aylık | Toplam |
2 | 1222,00 TL | 2444,00 TL |
3 | 830,33 TL | 2491,00 TL |
4 | 628,63 TL | 2514,50 TL |
6 | 423,00 TL | 2538,00 TL |
9 | 287,22 TL | 2585,00 TL |