Mavi ve yeşili hiç bu kadar ahenkle dans ettiğini görmemiştiniz. Tulum ile horon vurmaya kemençenin tınısını dinlemeye gidiyoruz daaaaaa... Sonbaharın Yaprakları Dökülmüş Manzarasını Yaşamaya Davet Ediyoruz.
İlk Baharda Doğanın Uyanışına ve Sayamayacağınız kadar çok yeşilin tonlarını görmeye davet ediyoruz. Yaz Aylarını Anlatmaya gerek yok siz daha iyisini bilirsiniz.
KAVRON YAYLASINDA KAHVALTI KEYFİ
BORÇKA KARAGÖL’Ü, ARHAVİ MENÇUNA ŞELALESİ’Nİ VE ZİGANA YAYLASI’NI GÖRME İMKANI
2021 Erken Rezervasyon Fırsatı Başlamıştır
Samsun, Terme, Ordu, Teleferik Park, Boztepe, Giresun, Keşap, Tirebolu, Trabzon, Ayasofya Kilise/Camii, Atatürk Köşkü, Soğuksu, Zağnos Paşa Köprüsü, Gülbahar Hatun Camii, Maçka, Zigana Yaylası, Zigana Geçidi, Hamsiköy, Hamsiköy Sütlacı
Osmaniye Çıkışlı Karadeniz Fırtınası ve Batum Turumuzun 2. Gününe başlıyoruz. Samsun’un kenarından geçip, Terme’ye ulaşıyoruz. Burada vereceğimiz kahvaltı molasının ardından Ordu’ya hareket ediyoruz. Fidangör Caddesi ve Boztepe’si ile meşhur Ordu’da, sizleri Teleferik Park’ta serbest bırakıyoruz. Bu vakitte dileyen misafirlerimiz Fidangör Caddesi’nde gezebilir, dileyenler sahilde yürüyüş yapabilir, dileyenler ise rehberimizin refakatinde Boztepe’ye çıkabilirler. Boztepe’ye çıkacak misafirlerimizin göreceği manzara ise tek kelimeyle inanılmaz. Samsun’dan Trabzon’a kadar bütün sahili ayaklarınızın altına alacağınız ve engin denizi iliklerinize kadar hissedeceğiniz bu manzarayı kesinlikle fotoğraflamalı ve sosyal medyada paylaşmalısınız. Ordu gezilerimizin ardından doğuya doğru seyahatimizi sürdürüyor ve Giresun’a ulaşıyoruz. İsmini antik çağdaki Kerasus’tan (Kiraz) alan bu şirin ilimizde ise, Kurtuluş Savaşı’nın ünlü karakterlerinden olan, Mustafa Kemal’in muhafızı Topal Osman’ın mezarının da bulunduğu Giresun Kalesi’ni ve Giresun Adası’nı panoramik olarak görüyoruz. Ardından Fındık alışverişimizi yapacağımız dükkanımıza gidiyoruz. Fındıkla ilgili bilgileri alıp alışverişimizi yaptıktan sonra, Keşap ve Tirebolu üzerinden Karadeniz’in en gelişmiş ve en önemli şehri olan Trabzon’a ulaşıyoruz. Karadeniz’in bu güzel kentinde ilk olarak, kente tepeden bakan bir konumda, Soğuksu’da bulunan Atatürk Köşkü’nü gezeceğiz. Son yüzyılın en önemli eserlerinden olan bu köşk, 1890 senesinde zengin bir Rum olan Konstantin Kabayanidis tarafından inşa ettirilmiştir. Atatürk’ün hayatı boyunca üç kez ziyaret ettiği, Dersim isyanının bastırılması planını yaptığı ve son olarak vasiyetinin bir bölümünü yazdığı bu muhteşem yapı, çam ormanlarıyla kaplı çevresi ve muhteşem güzellikteki çiçeklerle süslü bahçesiyle de misafirlerinin ilgisini çekmektedir. Atatürk Köşkü gezimizin ardından, Gülbahar Hatun Camii ve Zağanos Paşa Köprülerini de görerek, Akçaabat’a doğru yola çıkıyoruz. Akçaabat’ta alacağımız öğle yemeğinde meşhur Akçaabat Köftesinin tadına bakacağız. Yemek sonrasında ise Ayasoyfa Camii’ne ulaşıyoruz. 1238 yılında Kommenos Krallığı tarafından kilise olarak inşa ettirilen bu muhteşem yapı, zaman içerisinde Cami, Kilise, Cephanelik ve Sığınma Alanı olarak da kullanılmıştır. Tevrat’tan sahnelerin de yer aldığı bu muhteşem yapıyla ilgili bilgileri rehberimizden dinledikten sonra Trabzon’a has el sanatlarından olan Kazaziye ve Gümüş Telkari Sanatı’nı tanımak üzere bir Gümüş Atölyesi’ne gidiyoruz. Burada Kazaziye ve Telkari hakkında bilgi alıp, alışverişimizi yaptıktan sonra, Gümüşhane-Trabzon il sınırını teşkil eden Zigana Geçidi’nden çift yönlü geçerek, ismini Arapça “Hamse” kelimesinden alan Hamsiköy’e ulaşıyoruz. Hamsiköy’de meşhur Hamsiköy Sütlacı’nın tadına baktıktan sonra otelimize yerleşiyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.
Kahvaltı: Terme – Ulusoy Dinlenme Tesisleri / Serbest Zaman. Tur Ücretine Dahil Değildir.
Öğle Yemeği: Trabzon – Akpınar Restoran / Akçaabat Köfte Menü. Tur Ücretine Dahil Değildir.
Akşam Yemeği: Otelimizde Set Menü veya Açık Büfe Olarak Alınacaktır. Tur Ücretine Dahildir.
Konaklama: Büyük Sümela Otel, İvme Otel Vb.
Maçka, Altındere Vadisi, Sümela Manastırı, Kaya Kilise, Ayazma, Sürmene, Bıçak Atölyesi, Çay Fabrikası, Sürmene Pidesi, Of, Çaykara, Uzungöl, Rize, Çayeli, Çeçeva Köyü, Muhteşem Çay Bahçeleri ve Salıncak Keyfi, Ardeşen, Fırtına Vadisi
Osmaniye Çıkışlı Karadeniz Fırtınası ve Batum Turumuzun 3. gününde, otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından, taşlı yollarıyla ünlü olan Maçka’ya ulaşıyoruz. Maçka’yı geçer geçmez ise önce Coşandere, ardından da Altındere Vadisi’ne giriş yapacağız. Bu muhteşem vadilerden geçerken gözlerinizi doğanın binlerce renginden alamayacaksınız. Günümüzün ilk gezi noktası ise dillere destan Sümela Manastırı olacak. Karadağ’ın eteklerine kayaların oyulmasıyla yapılan ve neden buraya yapıldığı ile ilgili çok çeşitli efsanelerin anlatıldığı Sümela Manastırı’nda; Rahip Odaları, Mutfak, Kaya Oyma Kilise, Kaya Freskleri, Su Kemerleri ve Ayazma başlıca gezi noktalarımız olacak. (Sümela Manastırı, restorasyon çalışmaları nedeniyle 2020 yıl sonu itibariyle ziyarete kapatılmıştır. Bakanlıktan yapılan açıklama, Sümela Manastırı’nın Mart 2021’de yeniden ziyarete açılacağı yönündedir. Ancak tur tarihinde Sümela Manastırı henüz açılmamışsa, Manastır girişinden, manastırın fotoğrafı alınacaktır.) Sümela gezimizin ardından, Arsin üzerinden Araklı’da bulunan çay fabrikamıza ulaşıyoruz. Çay fabrikasında, çayın dalından koparılıp sofralarımıza gelene dek geçirdiği evreleri öğreneceğiz. Çay demlemenin en doğru yöntemini de buradaki gıda mühendisi arkadaşımızdan öğrendikten sonra Sürmene’ye hareket ediyoruz. Osmanlı’nın izlerini halen daha taşıyan bu şirin sahil kasabasında meşhur Sürmene Bıçaklarını alabileceğimiz Bıçak Atölyesi’ne ulaşıyoruz. Sürmene Dövme Bıçakları hakkında bilgi alıp alışverişimizi tamamladıktan sonra öğle yemeği için mola vereceğiz ve Karadeniz sofralarının olmazsa olmaz tadı, Sürmene Pidesinin tadına bakacağız. Öğle yemeği sonrasında ise Karadeniz’in bir diğer simgesi olan Uzungöl’e doğru yol almaya başlıyoruz. Of ve Çaykara’dan geçerek Solaklı Deresi’ni takip edip Uzungöl’e ulaşıyoruz. Yıllarca takvimlerin sayfalarını süsleyen Uzungöl’e sizler de hayran kalacaksınız. Uzungöl’de vereceğimiz serbest vaktin sonrasında, Rize’den de geçerek Çayeli’ne geliyoruz. Çayeli’nde vereceğimiz serbest vakitte, dileyen konuklarımızla birlikte Çeçeva Köyü Çay Bahçeleri Turumuzu gerçekleştireceğiz. (Ekstra Kişi Başı 40 TL) Bineceğimiz minibüslerimiz bizleri tam anlamıyla bir görsel şölen olan Çeçeva Köyü’ne ulaştıracak. Burada göreceğimiz çay bahçeleri masallardan kopmuş gibi adeta. Çay bahçeleri arasında gezip, çaylıkların üzerinden gökyüzüne doğru yükselen salıncaklarda sallanıp, facebook ve instagramda paylaşmak için fotoğraflarımızı aldıktan sonra bulunan otelimize yerleşiyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.
Kahvaltı: Otelimizde Açık Büfe ya da Set Menü Olarak Alınacaktır. Tür Ücretine Dahildir.
Öğle Yemeği: Sürmene – Sürmene Pidecisi / Sürmene Pidesi Menü. Tur Ücretine Dahil Değildir.
Akşam Yemeği: Otelimizde Açık Büfe ya da Set Menü Olarak Alınacaktır. Tür Ücretine Dahildir.
Konaklama: Rize Fırtına Vadisi - Bahri Otel, Aziziya Otel, Oris Otel Vb.
Kavron Yaylası, Fırtına Vadisi, Ayder Yaylası, Zilkale, Ortan Köyü, Çinçiva, Çat Vadisi, Hopa, Batum, Gonio Kalesi, Boulvart, Avrupa Meydanı, Küçük Botanik Park, Alfabe Kulesi, Tiyatro Binası, Medea Heykeli, Poseidon Anıtı, Meryem Ana Katedrali, Piazza Meydanı, Su Gösterileri
Osmaniye Çıkışlı Karadeniz Fırtınası ve Batum Turumuzun 4. gününde, otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından, (Otelde kahvaltı almayıp, gerçek bir yayla kahvaltısı yapmak ve güne 2300 metre rakımlı Kavron Yaylası’nda başlamak isteyen konuklarımızla sabah Ekstra Kavron Yaylası turumuzu gerçekleştiriyoruz. Ekstra Kişi Başı 50 TL) otelden ayrılarak, Fırtına Vadisi’ni gezmeye başlıyoruz. Fırtına Vadisi, içerisinde barındırdığı 2500 farklı çeşit bitki türü, tarihi taş kemerli köprüler ve muhteşem atmosferiyle Türkiye’nin en yeşil noktası olması özelliğine sahiptir. Bu harika vadide ilk olarak, Altın Ayı Ödüllü Bal Filminin de çekildiği Çamlıhemşin’e ulaşıyoruz. Buradan Fırtına Deresi’ni oluşturan kollardan birisi olan Hala Deresi’ni takip ederek, Karadeniz’in en özel noktalarından olan, 1350 metre rakıma sahip Ayder Yaylası’na ulaşıyoruz. Yol üzerinde tarihi Mikron Köprüsü’nde fotoğraf molası vereceğiz. Ayder Yaylası’na ulaştığımızda otobüsümüz sizleri en son yerleşim noktası olan Kalegon Mevkisi’ne kadar çıkaracaktır. Ardından güzel bir yayla yürüyüşü sizleri bekliyor olacak. Bu yürüyüş sırasında Kaçkar Dağları ve Gelindüveni Şelalesi manzaraları bize eşlik edecek. Ayder Yaylası’nda vereceğimiz serbest vakitte yöre insanıyla sohbete dalıp, mısır yiyerek ve çay içerek bolca yayla keyfi yapabileceksiniz. Serbest vakit sonrasında aracımıza binerek Çamlıhemşin’e geri dönüyoruz. Buradan bineceğimiz minibüslerimizle, tur fiyatına dahil olarak sunduğumuz Zilkale ve Çinçiva (Şenyuva Köyü) turumuzu gerçekleştiriyoruz. Fırtına Deresi’ni oluşturan iki koldan diğeri olan Çat Deresi güzergahıyla yol alarak, hiç durmadan, muhteşem konumu ve manzarasıyla konuklarını büyüleyen Zilkale’ye ulaşıyoruz. Dereden 100 metre, denizden ise 750 metre yükseklikte bulunan bu haberleşme kalesi, Kale-i Bala ve Pazar’da bulunan Kız Kalesi ile de önemli bir görevi üstlenmiştir. Burada rehberimizden alacağımız bilgilerin ardından eski adıyla Çinçiva, yeni adıyla Şenyuva Köyü’ne ulaşıyoruz. Sevdaluk dizisinin de çekildiği bu güzel köyde vereceğimiz çay molasının ardından yine, sosyal medya hesaplarının olmazsa olmazı taş kemerli köprülerden birinde fotoğraf molası vereceğiz. Son olarak tarihi konaklarıyla ünlü Ortan Köyü’nde vereceğimiz molanın ardından öğle yemeğimizi alacağımız tesisimize ulaşıyoruz. Yemek sonrasında tesisimizin bizlere sunduğu imkanlarından faydalanıyoruz.
1.Seçenek: Fırtına Vadisi’nde Rafting Etkinliği: Fırtına Vadisi üzerinde gerçekleştirilebilen bu aktiviteye rahatlıkla katılabilirsiniz. Yaklaşık 1,5 saat sürecek etkinliğimiz, Türkiye Rafting Federasyonu’ndan yetkili hocalar tarafından alacağımız eğitimle başlıyor. 3. Zorluk derecesindeki bu etkinlik, 6 – 7 kişilik botlarla gerçekleştirilecek ve turumuzun en adrenalinli anıları olarak hafızalarınızda yer edecektir. (Ekstra Kişi Başı 80 TL)
2.Seçenek: Fırtına Vadisi’nde Zipline Aktivitesi: Fırtına Vadisi üzerinde gerçekleştirilecek bu aktivite çok hoşunuza gidecek. Sizleri, çelik halatlara bağlayarak, 350 metrelik bir yolculukla, hafiften uçarak, Fırtına Deresi’nin üzerinden vadinin karşı yakasına taşıyoruz. (Ekstra Kişi Başı 20 TL)
3.Seçenek: Dev Salıncak Aktivitesi: Hayatınızın en ilginç salıncağına binmeye hazır olun. Devasa yükseklikteki salıncak, ani hızlanmasıyla sizlere heyecanlı dakikalar yaşatacaktır. (Ekstra 25 TL)
Karnımızı doyurduktan sonra Hopa’ya hareket ediyoruz. Hopa’ya ulaştığımızda, aynı turda farklı bir ülke görme şansımızı kullanıyor ve Gürcistan’ın Adjara Eyaleti Başkenti Batum’a hareket ediyoruz. Sarp Sınır Kapısı’ndan rehberimizin uyarılarını dikkate alarak, nüfus cüzdanımızla geçişi sağlıyor ve Batum turumuza başlıyoruz. Hristiyanlık inancının önemli isimlerinden olan ve İncil yazarı St. Matta’nın mezarının da içinde olduğuna inanılan Gonio (Apsaros) Kalesi’ni panoramik olarak görerek, Çoruh Nehri’nin deniz döküldüğü noktaya ulaşıyoruz. Ardından Gonio Köprüsü’nden geçerek Batum Şehir Merkezi’ne ulaşıyoruz. Burada gezeceğimiz başlıca noktalar; yepyeni görüntüsüyle Avrupa Meydanı, muhteşem sahiliyle Boulvart, İzmir’den esinlenen Saat Kulesi, ilginç yapısıyla Alfabe Kulesi, bin bir çeşit bitkisiyle Küçük Botanik Park, ilginç hikayesiyle Medea Heykeli, Poseidon Anıtı, Tiyatro Binası, tüm ihtişamı ile Meryem Ana Katedrali, Ermeni Kilisesi, Ortodoks Kilisesi, Avrupai tarzı ile Piazza Meydanı ve Batum Limanı olacaktır. Batum gezilerimizin ardından yöresel Gürcü şaraplarından tatmanız ve alışveriş yapmanız için serbest vakit vereceğiz. Serbest vakit sonrasında, Sarp Sınır Kapısı’ndan çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyor ve ülkemize geri dönüyoruz. Free Shop’ta yapacağınız alışverişlerden sonra otobüsümüzle buluşup, otelimize hareket ediyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.
NOT 1: Gürcistan ve Türkiye Hükumetleri arasında yapılan anlaşma gereği, Türkiye vatandaşları Batum'a üzerinde TC kimlik numarası bulunan kimlik belgeleri (Nüfus Cüzdanı ya da Pasaport) ile geçiş yapabilmektedir. Bunun dışındaki kimlik kartları ile (ehliyet vs.) geçiş yapılamamaktadır. 01 Eylül 2019 tarihi itibariyle kimlikle geçişlerde sadece yeni kimlikler kullanılabilmektedir. Eski kimliklerle ya da yeni kimliklerin geçici belgeleriyle geçiş mümkün değildir. 6 yaşa kadar olan çocuklarından kimliklerinde fotoğraf aranmamaktadır. TC vatandaşı olmayan konuklarımız Batum’a Pasaport ile geçiş yapabilirler. Her birey, vatandaşı olduğu ülkenin Gürcistan ile olan anlaşmasını bilerek sınır kapısına gelmek zorundadır. Ailesi ile birlikte (Anne ve Babanın Aynı Anda) seyahat etmeyecek olan 18 yaş altı misafirlerimizin Batum’a geçebilmeleri için NOTER’den onaylı MUVAFFAKATNAME almaları gerekmektedir. Bu belgeyi almayan misafirlerin sorumlulukları kendilerine aittir. Kimlik Belgesi ya da Pasaportu eskimiş ya da yıpranmış olan konuklarımızın geçiş sorumluluğu kendilerine aittir.
NOT 2: Covid-19 salgını nedeniyle, Türkiye-Gürcistan sınırı şu an için kapalı olduğundan Gürcistan turları yapılamamaktadır. Misafirlerimizin bu konuyla ilgili bilgili olmasında fayda vardır.
DİKKAT: TÜRKİYE CUMHURİYETİ KİMLİK NUMARALI YENİ NÜFUS CÜZDANINIZI SEYAHATE ÇIKARKEN YANINIZA ALMAYI UNUTMAYINIZ. 50 TL OLAN ÇIKIŞ ÜCRETİ MİSAFİRLERİMİZ TARAFINDAN BÖLGEDE ÖDENİR.
Alternatif Program: Batum’a geçemeyen ya da geçmek istemeyen misafirlerimiz, arzu ederlerse Ekstra Mençuna Şelalesi turumuza katılabilirler. Arhavi’den bineceğimiz minibüslerimizle bir başka doğa harikası olan Mençuna Şelalesi’ne doğru yola çıkıyoruz. Çiftekemer Köprüsü’nden geçerek ilk olarak Küçükköy’e ulaşıyoruz. Burada minibüslerimizden inerek, asma köprüden karşıya geçip çok keyifli bir yürüyüşe başlayacağız. Yaklaşık 20-30 dakika sürecek yolculuğumuzda botanik parkına benzeyen ağaçların arasından geçeceğiz. Yine aynı rota üzerinde çay bahçelerinin arasından geçecek ve isterseniz çay kesimi etkinliğimize katılabileceksiniz. Yöre dilindeki anlamı “Ulaşılamaz” olan Mençuna Şelalesi’ne vardığımızda göreceğimiz manzara ise tek kelimeyle harika olacak. Arzu eden konuklarımız yanlarında getirecekleri şortlarıyla, şelalenin altında oluşan gölde suya girebilirler. Mençuna Şelalesi gezimizin ardından Arhavi’ye geri dönerek grubumuzla ve otobüsümüzle buluşuyoruz. Mençuna Şelalesi Turu: Ekstra Kişi Başı 40 TL
Kahvaltı: Otelimizde Açık Büfe ya da Set Menü Olarak Alınacaktır. Tür Ücretine Dahildir.
Öğle Yemeği: Fırtına Vadisi – Pınar Restoran / Kırmızı Benekli Alabalık Menü. Tur Ücretine Dahil Değildir.
Akşam Yemeği: Otelimizde Açık Büfe ya da Set Menü Olarak Alınacaktır. Tür Ücretine Dahildir.
Konaklama: Hopa – Terzioğlu Otel Vb.
Borçka, Karagöl, Rize, Rize Bezi Atölyesi, Samsun, Bandırma Vapuru, Atatürk Anıtı
Osmaniye Çıkışlı Karadeniz Fırtınası ve Batum Turumuzun 5. gününde, otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından, otelden ayrılarak dileyen konuklarımız ile birlikte ekstra olarak düzenlenecek olan, yeryüzünün cenneti Borçka Karagöl turumuzu gerçekleştiriyoruz. (Ekstra Kişi Başı 50 TL). Borçka’dan bineceğimiz minibüslerle yaklaşık 45 dakikalık bir yolculuk yapacağız ve bu yolculuk bizi Borçka Karagöl’e ulaştıracak. Burada vereceğimiz bolca serbest vakitte, göl kenarında yürüyüş yapabilir, gölde tekne ile gezebilir (ekstra ücrete tabidir) veya göl kenarında bulunan bungalovlarda oturup çay, kahve keyfi yapıp manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Borçka Karagöl gezimizin ardından, Rize’ye doğru rotamızı çeviriyoruz. Rize’ye girdiğimizde ilk olarak, Rize’nin en önemli el sanatlarından biri olan Rize bezini tanıyacağımız Rize Bezi Atölyesi’ne gidiyoruz. Burada dileyen misafirlerimiz alışverişlerini yaptıktan sonra, Samsun’a doğru harekete geçiyoruz. Samsun’da, Atatürk’ün Samsun’a ilk geldiğinde karaya ayak bastığı yerde bulunan İlk Adım Anıtı, ilk gezi noktamız olacak. Ardından, Cumhuriyet Meydanı, Heinrich Krippel’in yaptığı pek çok Atatürk anıtlarından birisi olan Atatürk Anıtı (Onur Anıtı), Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının Samsun’da konakladıkları ve o dönemde Mantıka Palas adıyla işletilen bir otel olan Gazi Müzesi ve Bandırma Vapuru başlıca gezi noktalarımız olacak. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını Samsun’a ulaştıran geminin, aslına uygun şekil ve ölçülerinde yapılmış maketi olan bu gemide, balmumu heykeller, en çok dikkatinizi çekecek kısım olacak. Samsun gezilerimizi de tamamladıktan sonra dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Dönüş esnasında, rehberimizin zaman yaratabilmesi ve tüm misafirlerimizin kabul etmesi durumunda, ekstra Amasya turu organize edilecektir. (Ekstra Kişi Başı 30 TL)
Kahvaltı: Otelimizde Açık Büfe ya da Set Menü Olarak Alınacaktır. Tür Ücretine Dahildir.
Öğle Yemeği: Hopa – Çarkçı Restoran / Cağ Kebap Menü ya da Diğer Tüm Yemekler. Tur Ücretine Dahil Değildir.
Akşam Yemeği: Yol Üstü Mola Tesislerinde Ekstra Olarak Alınacaktır. Tür Ücretine Dahil Değildir.
Konaklama: Yapılmayacaktır.
Osmaniye Çıkışlı Karadeniz Fırtınası ve Batum Turumuzun 6. gününde, siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakıyor ve bir sonraki SSC TUR organizasyonumuzda görüşmek üzere vedalaşarak turumuzu tamamlıyoruz.
Osmaniye Çıkışlı Karadeniz Fırtınası ve Batum Turu Sirküsü Yayınlandığı 20.04.2021 Tarihinde Geçerlidir. Aynı Tura Ait, Daha Sonraki Bir Tarihte Yayınlanacak Tur Sirküsü Bir Öncekini Geçersiz Kılar.
TUR ŞARTNAMESİ
İPTAL İADE GÜVENCE PAKETİ VE ZORUNLU SEYAHAT SİGORTASI HAKKINDA
KİŞİ SAYISINA GÖRE KULLANILACAK ARAÇLAR
TUR PROGRAMLARIMIZ 6502 NOLU TÜKETİCİ KANUNUNA UYGUN OLARAK HAZIRLANMIŞTIR.
Tek Kişi | Çift Kişilik Odada Kişi Başı | |
Taksit | Aylık | Toplam |
2 | 572,00 TL | 1144,00 TL |
3 | 388,67 TL | 1166,00 TL |
4 | 294,25 TL | 1177,00 TL |
6 | 198,00 TL | 1188,00 TL |
9 | 134,44 TL | 1210,00 TL |